Descàrrega d’e-llibres

Els originals dels llibres que es poden descarregar des d’aquesta pàgina web són de domini públic, ja que els drets d’autor han expirat. Qualsevol persona pot copiar, distribuir i comercialitzar aquests llibres en la seva llengua original sense que això pugui ser motiu de demanda judicial.

La traducció d’aquestes obres al català és de Miquel Casacuberta. Aquestes traduccions no s’han pogut publicar mai per diferents raons. Afortunadament Internet i les noves tecnologies permeten reduir els costos d’edició i de distribució, i uns títols que durant molts anys han estat desconeguts pels lectors catalans poden veure finalment la llum pública.

Miquel Casacuberta no renuncia als seus drets com a traductor, però desitja que el seu treball sigui accessible a tothom. Per tal de garantir la difusió de les obres sense entrebancs legals, Miquel Casacuberta s’acull a la llicència “Creative Commons”. Aquesta llicència permet a qualsevol persona descarregar les obres, copiar-les i distribuir-les sempre que es respecti l’autoria tant de l’obra en si mateixa, com de la seva traducció al català i sempre que se n’indiqui l’origen. La comercialització de qualsevol material del web (articles, arxius descarregables, etc.) queda prohibida.